1.
Nico Muhly -David Hockney: Bigger & Closer (not smaller and further away) 2023
Nico Muhly, nascut el 26 d'agost de 1981, és un compositor nord-americà que ha treballat amb músics tant clàssics com del món del pop. Amb una prolífica carrera, ha compost per a orquestres simfòniques i conjunts de cambra, i la Metropolitan Opera li va encarregar la composició de dues òperes. Des del 2006, ha llançat nou àlbums d'estudi, molts d'ells col·laboratius, incloent l'àlbum Planetarium de 2017 amb Sufjan Stevens, Bryce Dessner i James McAlister. És membre del col·lectiu musical islandès i segell discogràfic Bedroom Community.
Muhly ens ofereix a aquest treball una composició especial per a l'exposició Light Room, sobre la obra del pintor David Hockney. Aquesta partitura eleva l'art visual de Hockney a nous nivells, infonent profunditat i emoció a cada obra mestra a través de la música.
Les composicions de Muhly, que fusionen diferents influències musicals, creen una simbiosi perfecta entre so i visió, guiant/guien els visitants a través dels sis capítols temàtics de les obres icòniques de Hockney. La música es teixeix sense esforç amb els comentaris de Hockney, oferint una experiència immersiva que permet als espectadors connectar íntimament amb el procés creatiu darrere de cada pinzellada.
Zara Benyounes and Mandhira de Saram (violins), Clifton Harrison (viola), Zoe Matthews (viola), Ben Michaels (cello), Alex Sopp (flute/piccolo), Nico Muhly (pianos/celestas)
Perspective Lesson, Roads and Paths, Drawing with a Camera
2.
Paul Corley- Disquiet 2012
All songs written and produced by Paul Corley
Mix - Valgeir Sigurðsson, Paul Corley, and Paul Evans
Mastering - Valgeir Sigurðsson
Additional Engineering - Paul Evans
Guitar on 2, 3, 4. Programming on 1, 3 - Ben Frost
Contrabass on 1, 3, 4 - Borgar Magnasson
Guitar & Programming on 2 - Matthew Collings
Disquiet, l'àlbum debut del compositor nord-americà Paul Corley, ofereix una experiència auditiva que manté l'oient atent al present.
Aquest primer àlbum de Corley amb el segell Bedroom Community combina variacions de piano preparat, cançons lentes i reflexives, i gravacions de camp. Disquiet vol evocar un passeig per un erm glaçat sota un cel ennuvolat, acabant en una ciutat deserta vagament familiar.
Amb influències molt variades, Disquiet és una obra que vol representar tant el naixement com la dissolució, oferint una fusió de sons que desafia les etiquetes tradicionals.
Disquiet
3.
Sam Slater - I do not wish to be known as a Vandal 2022
Sam Slater és un artista i productor de so amb seu a Berlín. Ha treballat estretament amb el compositor islandès Jóhann Jóhannsson en pel·lícules com "la mare!" de Darren Aronofsky i Maria Magdalena (amb Hildur Guðnadóttir).
Per a la gravació de I Do Not Wish To Be Known As A Vandal, Slater va comptar amb diferents forces creatives. Gravada de manera remota, cada músic enviava sons, paraules i paràmetres creatius, i Slater contestava.
Des de Berlín, Slater seleccionava els sons que més li agradaven: com per exemple, cordes,veus, cors o per exemple, paraules d'un científic climàtic transformades en poema.
L'àlbum està format per dues parts en un vinil de 12": una cara descriu el col·lapse (‘Darn!’) i l'altra, la recuperació (‘Kintsugi’).
Darn I , II, III i IV
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada