17/9/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(16-09-22)693:John Zorn,Omar Sosa & Seckou Keita ,Prefab Sprout,Wolfgang Muthspiel,Eluvium


 

 1.
John Zorn - Perchance to dream... (2022)
John Zorn. (Compositor), Bill Frisell (guitarra), John Medeski (orgue), Brian Marsella (piano), Kenny Wollesen (bateria)

Tenderness

John Zorn (Queens, Nova York, 2 de setembre de 1953) és un compositor i saxofonista nord americà d'origen jueu. Músic de gran creativitat que ha assimilat multitud d'influències i sempre ha sentit predilecció per l'escena underground i les propostes extremes i arriscades.
Music hiper-prolífic, ha treballat en múltiples projectes cadascún més arriscat. Masada és un d'ells, un grup de jazz amb influències molt variades, obert a la improvisació. També ha treballat en el món de les bandes sonores; porta editats més de  23 discos dels seus filmworks en els quals recol·lecta aquests temes. Finalment, ha gravat discos en solitari i múltiples experiments musicals per a animació, programacions impossibles, sons abstractes, peces de càmera, concerts per a piano i una infinitat d'idees desenvolupades al costat dels músics més variats .
És al seu torn propietari del segell discogràfic Tzadik, inaugurat el 1995, a través del qual edita tots els seus discos.

2.
Omar Sosa & Seckou Keita ‎– Transparent Water  2017
Grand Piano, Electric Piano, Synthesizer, Sampler, Vocals – Omar Sosa
Kora, Talking Drum, Djembe, Vocals – Seckou Keita
Gustavo Ovalles - Percussions
Mieko Miyazaki - Koto (japonés)
E'Joung Ju  - Geomungo (coreà)
Wu Tong - Sheng (xinès)



El disc es va gravar a Osnabrück, Alemanya, una vegada que es va poder concretar la cita a les agendes de tots dos artistes.


Seckou Keita (nascut el 14 Febrer de  1978) és un músic senegalés, instrumentista de Kora i bateria . No només és instrumentista, fins i tot  ha fet contribucions significatives a la música de kora , aportant afinacions originals per aquest instrument. També ha creat, amb l’ajuda del seu cossí Aliou Gassama un tipus nou de kora de dos colls que utilitza de vegades als seus concerts.


Omar Sosa Palacios (Nascut el 10. d'Abril de 1965 a Camagüey) és un pianista i compositor cubà.

Tama Tama, In the Forest

En directe a LA NAU a Barcelona 21-01-2017
Omar Sosa - Piano ; Seckou Keita - Kora ; Gustavo Ovalles - Percussions

Fatiliku

3.
Prefab Sprout - Steve McQueen 1985

Prefab Sprout es una banda de pop-rock británica que van formar a Durham (Regne Unit) el  1978 els germans Paddy y Martin McAloon.
La formació va incloure , als anys 80, a  Wendy Smith -baix i veu i  a Neil Conti a la bateria. Actualment, Prefab Sprout es un projecte de  de Paddy McAloon en solitari ​

Steve McQueen es el segón álbum de estudi de la banda británica de pop Prefab Sprout, publicat el 1985. Aquest disc va arribar a la posició número 21 a la UK Albums Chart i a la 178 al Billboard 200. Als Estats Units, es va publicar sota el títol de  Two Wheels Good, a causa d'un conflicte que els músics van tenir amb la fundació de l'actor nord americà Steve McQueen.​


Hallelujah , Faron young

Faron Young (25 de Febrer de 1932 – 10 de Decembre de 1996) va ser un productor nordamericà de música Country, music i compositor des del començament dels anys 50 fins a la meitat dels anys 80.  I no us especificaré de quin segle, per que sé que sou molt i molt intel·ligents. Aquí aniria una aclucada d'ull, si no fóssim a la ràdio. Continuem amb la Ronda de Nit.

4.
Wolfgang Muthspiel - Angular Blues 2018
Wolfgang Muthspiel guitar ; Scott Colley double bass ; Brian Blade drums

Wolfgang Muthspiel (nascut el 2 de març de 1965, Judenburg, Austria) és un guitarrista austríac. És germà del músic Christian Muthspiel (Judenburg, Austria, 1962) compositor, trombonista i pianista .


Hüttengriffe, Wondering

Recorded August 2018 at Studio Dede, Tokyo

5.
Eluvium - Pianoworks 2019

Eluvium és el sobrenom de l'artista nord-americà Matthew Cooper, que resideix a Portland, Oregon. Cooper, que va néixer a Tennessee i es va criar a Louisville, Kentucky, abans de traslladar-se al nord-oest, és conegut per barrejardiversos gèneres de música experimental, incloent electrònica, minimalisme i el que es coneix com a drone. Els seus àlbums sovint presenten obres d'art i fotografies de l’artista Jeannie Paske.

A la pàgina de Bandcamp de Eluvium es pot llegir :

El sobrenom d'Eluvium s'ha convertit en un vehicle perquè el compositor Matthew Cooper expulsi i expressi els seus propis pensaments i preguntes.



Underwater dream - Preludi for time feelers

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada