11/6/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(10-06-22)686:Sun Rain,Regina Carter,Erik Söderlind,Wolf Rune


 1.
Sun Rain - Sheets 2019
Sun Rain és l'àlies del multiinstrumentista, DJ i productor electrònic Chad Skinner, amb seu a Toronto. "Sheets" marca el seu àlbum de debut en solitari. El 2019 va llançar el projecte Sun Rain. Es va enregistrar  íntegrament a l`estudi de casa seva.

El títol de l'àlbum 'Sheets' fa referència a la importància d'arbres i fusta al llarg de la història. Des del refugi, la calor i la cuina, fins a la lectura, l'escriptura i l'art, la fusta és un dels recursos més importants del nostre planeta. El so de l'àlbum va ser concebut en gran part al voltant d'aquest concepte.

Joel Walker Sweeney,November  , Paper 2  , Ground Swell .

2.

Regina Carter (nascuda el 6 d'agost de 1966 a Detroit, Míchigan) és una violinista de jazz nordamericana. Als quatre anys d'edat va iniciar els seus estudis com a violinista clàssica mitjançant el mètode Suzuki fins als nou anys. És cosina del famós saxofonista James Carter.

Va rebre una llicenciatura en música de la Universitat d'Oakland a Rochester, Míchigan, i va estudiar al Conservatori de Música de Nova Anglaterra a Boston abans de culminar la seva carrera de jazz el 1987.

L'any 2003 va enregistrar el disc Paganini : après un rêve fen servir per la seva interpretació un violi construit l'any 1743 i que havia estat propietat del mateix Paganini.

Paganini : après un rêve, Rêverie (Claude Debussy)

3
Erik Söderlind, guitarrista , va néixer el 1981 i va començar a tocar la  guitarra als sis anys. Com que a la sevva familia ningú era músic, va aprendre a tocar  escoltant grans figures  com ara Eric Clapton o BB King. Erik va passar hores intentant imitar les estrelles i va descobrir l'alegria de la improvisació. Li agradaven guitarristes com ara  Wes Montgomery, George Benson o Grant Green. El 2001 l'Erik es va traslladar a Estocolm, on va estudiar al Royal College of Music. Des de la seva graduació s'ha convertit ràpidament en un dels guitarristes de jazz més sol·licitats a Suècia.
L'any 2019 va publicar el disc Erik Söderlind plays McCartney .

-Fool on the Hill (1967 Magical Mystery Tour) ,

-Golden Slumbers (1969 Abbey Road) ,

-Junk ( «Junk» és una cançó escrita pel músic britànic Paul McCartney i que apareix al seu disc McCartney de 1970. La cançó va ser composta el 1968, durant l'estada  de The Beatles a l'Índia.No apareix en cap disc d'estudi de The Beatles, tot i que sí que apareix a l'àlbum Anthology.  De fet, "Junk» és una de moltes cançons escrites per The Beatles a Rishikesh (Índia), on van practicar meditació a l'àshram de Maharishi Mahesh Yogui. ,

-Mother Nature's Son  (1968) White Album

4.
Wolf Rune, .es un àlbum en solitari, impregnat del llenguatge personal de Sinikka Langeland, intèrpret de kantele i cantant  de Finnskogen, el "bosc finlandès" de Noruega. Sinikka integra les seves pròpies cançons entre himnes populars, cançons de runa xamànica i peces de dansa tradicional, extreu textos de múltiples fonts poètiques. La seva música rumia sobre la la natura i la seva relació amb les persones que hi viuen. El disc Wolf Rune, es va gravarl'any 2019 a Oslo.

Sinikka Langeland (Grue, Noruega, 13 de gener de 1961) és una cantant i músic de folk tradicional noruec, que combina la música tradicional amb elements del jazz.

Un kantele (en finès: [ˈkɑntele])[1] o kannel (en finès: [ˈkɑnːel]) és un instrument de corda tradicional finlandès pertanyent a la família de cítares bàltiques de caixa ,del sud-est conegut com a saltall bàltic juntament amb el kannel estonià.

Don't come to me with the entire truth , The girl in the headlands, Eye of the Blue Whale

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada