23/9/23

Ronda de Nit a Sants3Ràdio(22-09-23)738:Senem Diyici,Eivind Aarset,Alma Naidu,Maki Namekawa.


Translator

 1.
Senem Diyici - Nara 2022

Senem Diyici (voix, calimba, gatan, bendir, gimbarde, davul), Cenk Erdogan (guitare acoustique), Ömer Can Uygan (trompette), Ersin Ersavas (oud électrique, basse sans frette, claviers)

Senem Diyici, filla d'un pare funcionari a Estambul, va néixer l’any 1953 en una modesta família apassionada per la música i la pintura i va començar a cantar des de ben petita. Als 6 anys es va unir al cor infantil de la ràdio d'Estambul. Va estudiar música clàssica i teoria musical. Als 16 anys, va publicar el seu primer single, "Nar Hanım Gül Hanım", i va començar la seva carrera professional. Va continuar publicant música i fent concerts fins que va marxar d'Estambul en una gira per Alemanya.
A principis dels anys 80, la jove artista va traslladar-se a França i va continuar la seva carrera allà. A més dels seus propis àlbums, Senem Diyici ha participat en molts projectes musicals, tradicionals, clàssics o experimentals. A més de la seva carrera, Senem Diyici ha desenvolupat activitats educatives, impartint classes magistrals i tallers. Ha treballat amb molts músics turcs, ha dut a terme molts tallers i ha completat un nou projecte, l'àlbum titulat Nara, publicat el 2022.
Nara, Olmaya Geldim

2.

Eivind Aarset - Dream Logic 2012
Eivind Aarset (nascut el 23 de març de 1961) és un guitarrista noruec que ha treballat amb Ray Charles, Dee Dee Bridgewater, Ute Lemper, Mike Mainieri, o Dhafer Youssef, entre molts d’altres.  El seu estil s'associa amb el nu jazz i la música electrònica. Aarset està casat amb la cantant noruega Anne-Marie Giørtz.

Surrender, Jukai (Sea Of Trees), The Whispering Forest



3.
Alma Naidu - Alma 2022
Alma Naidu és una cantant, pianista, compositora i lletrista amb seu a Munic, Alemanya, on ha estat descrita com "una de les cantants més prometedores de l'escena alemanya" per Süddeutsche Zeitung. Naidu va publicar el seu disc de  debut l’any 2022 amb el títol de  Alma. Aquest treball es va enregistrar a Bonn durant la emergència sanitaria (novembre de 2020, març i abril de 2021) i va comptar amb els intèrprets convidats Dominic Miller, Nils Landgren, Simon Oslender entre d’altres.

Alma Naidu, Ann-Katrin Naidu, Florian Stierstorfer, Liselotte Ostblöm (backing vocals)
Claus Fischer, Thomas Stieger (bass)
Lars Danielsson (cello)
Wolfgang Haffner (drums)
Simon Oslender (piano)
Nils Landgren (trombone)
Christopher Dell (vibraphone)

Something’bout the rain, Silence plays your song

4.
Philip Glass - Maki Namekawa: The Complete Piano Etudes 2014
Maki Namekawa va estudiar al Conservatori de Tòquio i al Conservatori de París abans de continuar la seva formació a la Universitat de Música de Karlsruhe entre d’altres llocs. També ha ensenyat a acadèmies de música i ha participat en festivals de música arreu del món. A més de la seva carrera en solitari, ha treballat amb Dennis Russell Davies interpretant obres de Schönberg i Liszt amb la Bruckner Orchestra Linz.
Aquesta és la versió integral dels 20 estudis per a piano de Philip Glass, compostos entre 1994 i 2013, que ens oferia la pianista Maki Namekawa l’any 2014.

Etude n.16, Etude n.1, Etude n.2





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada