30/9/23

Ronda de Nit a Sants3Ràdio(29-09-23)739: Anne Sofie Von Otter,Tara Clerkin Trio,Abel Selaocoe,Joseph Schiano di Lombo

Translator
Translator

Translator
1.
Joseph Schiano di Lombo és un músic i artista multidisciplinari francès nascut a Chambéry (França) l'any 1991.Instrumentista, compositor, intèrpret, dissenyador, escriptor, poeta… La seva música, sempre a mig camí entre la improvisació i la composició, el noble i el trivial, el conceptual i el sensual, explora molts territoris, des de les formes actuals fins als estils antics.

If you had my Love 2020 (Single)

2.
Abel Selaocoe - Where is Home / Hae ke Kae 2022
Abel Selaocoe és un violoncel·lista sud-africà que re-defineix els límits del violoncel. Combina estils i gèneres diferents i té un interès especial en crear programes que uneixen la música occidental i la no-occidental. Ha format el trio Chesaba i ha col·laborat amb músics com Bernhard Schimpelsberger, Tim Garland i Seckou Keita. També ha treballat amb el Manchester Collective i ha fet el seu debut en solitari als BBC Proms. Va completar el seu Diploma Internacional d'Artista al Royal Northern College of Music. És un artista exclusiu de Warner Classics i el seu primer àlbum "Where is Home?" sobre el tema de la llar i el refugi, es va publicar el 2022.
Ibuyile I'Africa / Africa is Back
Abel Selaocoe, Colin Alexander, Yo-Yo Ma, Fred Thomas, Max Baillie, Simran Singh, Alice Zawadzki, Cherise Adams-Burnett & Thandanani Gumede

Hlokomela / Take care

Abel Selaocoe · Alan Keary · Alice Zawadzki · Fred Thomas · Sidiki Dembele



3.

El Tara Clerkin Trio va sorgir a Bristol, una escena underground coneguda per la seva experimentació musical i intercanvi cultural. Amb una formació ja consolidada i influències improvisadores, el trio va captar l'atenció amb el seu primer disc "S/T" (Laura Lies Inn, 2019).
Aquest que hem escoltat és un single de 2022, de Tara Clerkin en col·laboració amb Sunny Joe paradisos, titulat Castlefields.



4.
So Many Things: Anne Sofie Von Otter 2016
Després de projectes, com ara 'Douce France', 'Love Songs' amb Brad Mehldau i 'Sogno Barocco' nominat als premis Grammy, la innovadora mezzosoprano Anne Sofie von Otter unia forces l’any 2016 amb el quartet de corda Brooklyn Rider per presentar un projecte nou i eclèctic amb música d'artistes emblemàtics tant del món de la música clàssica com del pop.
Brooklyn Rider és un quartet de corda nord-americà, amb seu a Brooklyn, Nova York, Estats Units, els membres del qual inclouen els violinistes Johnny Gandelsman i Colin Jacobsen, el violista Nicholas Cords i el violoncel·lista Michael Nicolas. Són coneguts principalment per tocar repertori inusual i contemporani, i per col·laborar amb músics de fora de l'àmbit de la música clàssica.
Els temes originals del disc So Many Things,  han estat escrits per a ells per Nico Muhly, Caroline Shaw i el propi Colin Jacobsen del quartet, mentre que l'àlbum també inclou arranjaments de música de John Adams, Elvis Costello, Brad Mehldau, Rufus Wainwright, Sting, Björk i Kate.Bush.

Pi, Cover me, Love Sublime








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada