10/7/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(08-07-22)690: Alexis Ffrench,Ben Lukas Boysen,Harry Sacksioni,David Orlowsky


 1.
Alexis Ffrench - Evolution 2018
La setmana passada vam començar a escoltar la musica de Alexis Ffrench, avui continuem amb aquest músic, compositor, productor i pianista britànic de soul clàssic nascut el 1970. Ffrench va començar a improvisar al piano als quatre anys. . Va ser el pianista més venut del 2020 al Regne Unit i ha tocar al Royal Albert Hall de Londres, ha col·laborat amb les cases de moda Miyake i Hugo Boss, ha tocat al Latitude Festival, ha treballat amb Paloma Faith i ha compost partitures de pel·lícules.

Alexis Ffrench - piano
Al disc van col·laborar : Bodhrán – Cormac Byrne ; Double Bass – Chris Hill (3) (tracks: 10) ; Fiddle – Paul Sartin (tracks: 10)
Guitar – Tim Harrington (7), Will Hay (3) (tracks: 6, 10) ; Harp – Lavinia Meijer (tracks: 1)
Orchestra – Brno State Philharmonic Orchestra (tracks: 4, 11), The City Of Prague Philharmonic (tracks: 1, 2, 5, 6, 7, 12)

Waiting to Breathe,Where Worlds Collide, The Last Post

2.
Ben Lukas Boysen - Gravity 2016

Ben Lukas Boysen, també conegut pel seu nom artístic Hecq, és un compositor de música electrònica amb seu a Berlín.
Tot i que "Spells" i "Gravity" són els seus primers àlbums gravats sota el seu propi nom, com a aclamat productor electrònic amb el nom artístic de HECQ, ja havia publicat nou àlbums des de 2003. Al mateix temps, s'ha establert com un compositor de confiança i dissenyador de so, treballant per a una àmplia gamma de clients, incloent Amnistia Internacional i Marvel Comics.

Only in the Dark ,You'll Miss Us One Day, Eos,The Behenian Gospel

3.
Harry Sacksioni - Tijdgeest 2009

Harry Sacksioni (Amsterdam, 23 d'octubre de 1950) és un compositor i virtuós de la guitarra d'origen neerlandès. El cim de la seva fama va ser durant les anys 1970 a 1990. . El treball de Sacksioni és principalment instrumental.

El treball de Sacksioni no està motivat comercialment, i com a resultat, no apareix sovint en els mitjans de comunicació convencionals. Els seus discos apareixen sota un segell independent de propietat privada Katowee (de cutaway, una característica d'algunes guitarres) com a protesta contra els alts preus dels CD.

Sacksioni utilitza diverses guitarres durant un concert en directe. Durant les gires, tria instruments de la seva col·lecció de guitarres acústiques i elèctriques per adaptar-se al recinte i al programa. Toca guitarres de 6 i 12 cordes, tant acústiques com elèctriques. Una guitarra seva inusual és una guitarra doble construïda a mà: una meitat és elèctrica i l'altra meitat acústica.

Sacksioni viu a Lienden, Països Baixos, des de la dècada de 1980. Abans d'això, va viure a Amsterdam.

Harry Sacksioni va ser nomenat Cavaller de l'Orde d'Orange-Nassau, condecorat per Klaas Tammes, alcalde del municipi de Buren, durant un concert a l'Agnietenhof a Tiel el 9 de maig de 2009. En el seu 60è aniversari, Harry va rebre un concert d'homenatge per part de diversos col·legues musicals al famós local d'Amsterdam Carré.

Elixer , Goofy , Meta Sequoia.

4.
David Orlowsky trio - Chronos 2011
Clarinet – David Orlowsky , Double Bass – Florian Dohrmann , Guitar – Jens-Uwe Popp
Bandoneon – Per Arne Glorvigen, Mandolin – Avi Avital

David Orlowsky és un clarinetista alemany que va nèixer el 1981 (edat: 41 anys), a Tübingen.
El Trio David Orlowsky (anteriorment: Klezmorim o Klezmorim de David Orlowsky) va ser un conjunt musical alemany fundat el 1997 i dissolt el 2019.

Al principi, el conjunt tocava música tradicional klezmer. Després, el repertori es va ampliar a composicions originals amb influències del klezmer, el jazz, la música àrab i la música de cambra.

Juli, Indigo, Sababa, Lyra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada