2/7/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(01-07-22)689:Marius Neset / Daniel Herksedal,Karl Jannuska,Alexis Ffrench


 1.
Marius Neset / Daniel Herksedal - Neck of the Woods 2012
DANIEL HERSKEDAL tuba ; MARIUS NESET saxophones ; SVANHOLM SINGERS MALE CHOIR
A "Neck of the Woods", Neset i Herskedal demostren com les seves composicions originals exploren influències de la música clàssica i folklòrica, però sempre deixant sentir una sensibilitat jazzística .

CRÈDITS:
Totes les composicions de Marius Neset i Daniel Herskedal



Marius Neset va nèixer el 1985, a Bergen, un tranquil poble portuari norueg que acull el festival internacional Nattjazz Festival (Neset va guanyar the Talent Award d'aquest festival el 2004). Paralelament al seu amor pel jazz en un sentit profund, el saxofonista va crèixer escoltant les bandel del així anomenat ‘Bergen wave’ de pop rock com ara Royksopp (i després també Radiohead), posteriorment arribant al compositor clàssic, també originari de la seva ciutat, Edvard Grieg i d'altres compositors de la música clàssica contemporània. "M'agrada estar a les montanyes, i el silenci també es musica.Potser ho sento així per que soc norueg"diu Neset.

Daniel Herskedal (2 d'abril de 1982) és un tubista de jazz noruec. És considerat com un dels tubistes amb més talent de Noruega. Herskedal va començar a tocar la Trompa quan era un nen, i més tard va prendre la tuba.

The Christmas Song, Dragon's eye, Swan Island

2.
Karl Jannuska - Duality 2022

Karl Jannuska – Drums, percussion, midi programming
Cynthia Abraham – Voice
Tony Paeleman – Piano, keyboards
Christophe Panzani – Tenor sax, flute, clarinet
Pierre Perchaud – Acoustic & electric guitars

&

Guillaume Latil – Cello (2, 3, 8, 11)
Nicolas Martynciow – Vibraphone (2, 5, 8)
Meta – Voice (7 Good times...)
Sofie Sörman – Voice (7)

La musica del bateria i compositor Karl Jannuska ha estat descrita com una "cruïlla encantadora entre el pop còsmic i el jazz hipnòtic". Nascut i criat a Canadà, Karl viu a París des de fa més de vint anys. Un disc on els sons acústics i elèctrics s'uneixen interpretats per alguns dels músics més sol·licitats de França (Tony Paeleman, Christophe Panzani i Pierre Perchaud).


Miracles , Rabbit Hole, Understated, Time Will Tell, Help is on its Way, The Elephant

3.
Alexis Ffrench - Evolution 2018
Alexis Ffrench (1970) és un músic, compositor, productor i pianista britànic de soul clàssic. Ffrench ha estat improvisant al piano des dels quatre anys. . Va ser el pianista més venut del 2020 al Regne Unit i ha encapçalat el Royal Albert Hall de Londres, ha col·laborat amb les cases de moda Miyake i Hugo Boss, ha tocat al Latitude Festival, ha treballat amb Paloma Faith i ha compost partitures de pel·lícules.

Alexis Ffranch - piano
Al disc van col·laborar : Bodhrán – Cormac Byrne ; Double Bass – Chris Hill (3) (tracks: 10) ; Fiddle – Paul Sartin (tracks: 10)
Guitar – Tim Harrington (7), Will Hay (3) (tracks: 6, 10) ; Harp – Lavinia Meijer (tracks: 1)
Orchestra – Brno State Philharmonic Orchestra (tracks: 4, 11), The City Of Prague Philharmonic (tracks: 1, 2, 5, 6, 7, 12)

Waterfalls

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada