15/10/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(14-10-22)697:Go Go Penguin,Ira Stein, Kenny Wheeler,Slowly Rolling Camera

1.

GoGo Penguin - Man Made Object 2016


Man Made Object és el tercer àlbum del trio GoGo Penguin. És el primer d'un conjunt de tres discos amb el segell de Blue Note. Sobre el nom del seu tercer àlbum, el pianista Chris Illingworth explica que el títol s'inspira en part en la seva fascinació per les idees de robòtica i transhumanisme.


Powys, Wales, May & June 2015 & Manchester, England, June & September 2015

Chris Illingworth (p) Nick Blacka (b) Rob Turner (d)

El bateria Rob Turner, el baixista Nick Blacka i el pianista Chris Illingworth fusionen elements clàssics i electrònics mantenint la naturalesa de la música improvisada.


All res, Unspeakable world, Gbyfisysih, Surrender to mountain







2.

Ira Stein – Carousel 1992


Abans d'arribar als 20 anys, el pianista i compositor Ira Stein ja havia signat el seu primer contracte i publicat el seu primer disc amb el segell Windham Hill Records, Elements (1982), en col·laboració amb Russel Walder (Oboe), amb el qual va treure dos discos més, Transit (1986) i Under The Eye (1990). El duo va estar de gira intensiva pels EUA.


El 1991, Ira Stein va formar un nou grup amb piano, violoncel (Hans Christian) i saxo soprano (Dann Zinn). La música d’aquesta nova formació és una barreja acústica altament melòdica on es troben diferents géneres musicals, un equilibri dinàmic entre la  forma i la  improvisació. El grup va publicar Carousel (1992) i després Spur Of The Moment (1994) a Narada Records.


Continuum, Who’s to say, Carousel.


3.

Kenny Wheeler - Music for Large & Small Ensembles 1990

Music for Large & Small Ensembles és un àlbum del trompetista de canadenc Kenny Wheeler que va ser publicat el 1990 per ECM Records. 'The Sweet Time Suite', és el treball ampliat més ambiciós de Wheeler per a big band des de Windmill Tilter de 1969.


Kenneth Vincent John Wheeler, (14 de gener de 1930 - 18 de setembre de 2014) va ser un compositor i trompetista canadenc i intèrpret de fliscorni, establert al Regne Unit a partir de la dècada de 1950


Entre la llarga llista de músics que intervenen a aquest enregistrament trobem, a banda del propi Kenny Wheeler – trumpet, flugelhorn, a Evan Parker – soprano & tenor saxophone, John Abercrombie – guitar, Dave Holland – double bass o Peter Erskine – drums, com dic entre molts d’altres.


Part 1, 2 i 3.


4.

Slowly Rolling Camera - Juniper 2018

Slowly Rolling Camera és un grup musical que es va formar a Cardiff el 2013.

El van fundar Dave Stapleton, com a compositor i teclista, Elliot Bennett com a percussionista, Deri Roberts com a productor i Dionne Bennett com a vocalista i lletrista.El 2018 Dionne Bennet va deixar el grup i van enregistrar el seu tercer disc, Juniper , del que acabem d’escoltar el tema qeu li dona tìtol. I amb la música de Slowly Rolling camera , des de`l disc 

Juniper i amb el tema Helsinki, ens acomiadem.


Juniper, Helsinki

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada