1/10/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(30-09-22)695:Isabelle Olivier,Yves Léveillé,Eric Vloeimans


  1.
Isabelle Olivier

Interprètes Isabelle Olivier., Isabelle Olivier (harpe), Tom Olivier-Beuf (piano), Ernie Adams (percussions)

Album Smile (2022)

Per celebrar el seu 30è aniversari sobre els escenaris, l'arpista Isabelle Olivier publica el seu onzè àlbum "Smile" en homenatge a Charlie Chaplin. El títol Smile és el punt de partida d'aquest lluminós projecte. Isabelle Olivier explora noves textures amb la seva arpa barrejant acústica i electrònica per crear un univers elegant, captivador i radiant. Deu composicions originals conviuen amb versions de temes de Charlie Chaplin, James Blake o Cannonball Adderley.

Cuban Smile , Smile (Charles Chaplin) , Harmony

Label ENJA

Sants 3 ràdio\Ronda de Nit\temp 2022-2023\695 30-09-22\Isabelle Olivier

2.



Yves Léveillé - L'échelle du temps 2022
Guardonat amb el Premi André Gagnon (música instrumental) de la Fundació Spacq el 2018, el músic Yves Léveillé ha estat reconegut tant per les seves composicions i arranjaments com per les seves nombroses col·laboracions musicals amb destacats músics, actors i directors. El pianista i compositor Yves Léveillé és també el fundador de Productions Yves Léveillé, dedicada a la producció i presentació de concerts.
Originari de Lévis, al Quebec , Yves Léveillé - que viu a Mont-real des de 1984 - va decidir als anys 90 crear el seu propi conjunt per interpretar les seves composicions. Ha produït nou àlbums originals, Tots ells han estat rebuts favorablement tant per la crítica com pel públic.

Músics:
Lizann Gervais - 1r violí; Olivier Thouin - 2n violí; François Vallières – viola ; Émilie Girard-Charest – violoncel; Étienne Lafrance - contrabaix; Yves Léveillé - piano
Composicions i arranjaments: Yves Léveillé
L’échelle du temps, Encodage 2.0 , Couleur grenade.


3.
Eric Vloeimans, Holland Baroque Society – Old New & Blue 2013
Eric Vloeimans nascut el 24 de març de 1963) és un músic, compositor i productor discogràfic neerlandès.
Tot i que va estudiar música clàssica de petit, es va interessar pel jazz a l'Acadèmia de Música de Rotterdam. Després de graduar-se el 1988, es va traslladar a la ciutat de Nova York i va estudiar trompeta amb Donald Byrd. Va ser membre de big bands dirigides per Mercer Ellington i Frank Foster. A la dècada de 1990, va gravar l'àlbum Bitches and Fairy Tales (1999) amb Marc Johnson, Joey Baron i John Taylor.


Sans Parure (Vloeimans), Blackbird (Lennon & McCartney), Mine Own King Am I / Joel (Vloeimans)

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada