1/4/23

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(31-03-23)720:Ned Rothenberg,Jacob Collier,Dafnis Prieto,Julien Pontvianne / Abhra.


 

1.

Ned Rothenberg - Inner Diaspora 2006

– Brooklyn, NY, June 19 & 20, 2006

 

Ned Rothenberg (cl,b-cl,shakuhachi,as) Mark Feldman (vln) Erik Friedlander (cello) Jerome Harris (b-g,g,lap-steel) Samir Chatterjee (tabla)

 

El compositor/intèrpret Ned Rothenberg ha estat aclamat internacionalment per la seva música en solitari i conjunt, presentada durant els últims 40 anys als 5 continents. Toca principalment el saxo alt, el clarinet, el clarinet baix i al shakuhachi, una flauta de bambú japonesa. El seu treball en solitari busca una paleta ampliade llenguatge sonor, buscant, com tot bon creador,  un idioma musical personal,  propi. També dirigeix el trio Sync, amb Jerome Harris, guitarres i Samir Chatterjee, tabla, treballa amb el quartet de corda Mivos  i col·labora arreu del món amb altres improvisadors. Els enregistraments recents inclouen diferents formacions, també aquesta,  Inner Diaspora, totes amb el segell discogràfic Tzadik de John Zorn.

 

Fuga ladino, Fantazyor


2.

Jacob Collier - Djesse, Vol. 1 2018

Jacob Collier (Londres,Regne Unit; 2 d'agost de 1994) és un músic anglès, que fusiona elements de diferents  gèneres musicals, i sovint presenta un ús molt acurat i personal de l' harmonització.

 

Djesse Vol. 1és el primer album de la série Djesse de Jacob Collier. L'àlbum compta amb la Metropole Orkest, i va ser llançat el 7 de desembre de 2018.

Djesse és una col·lecció de quatre volums. Cada disc representa una part diferent del dia, el primer disc  descriu l'alba.

 

El volum compta amb col·laboracions del grup vocal Voces8, Laura Mvula, Hamid El Kasri,i també la mare del propi  Collier, Suzie Collier. La Metropole Orkest apareix  a totes els temes, a excepció de  "Home Is". Collier va produir, arranjar i orquestrar tota la música.

 

Home is, Every Little Thing She Does Is Magic.


3.

Dafnis Prieto • Cantar 2022

Dafnis Prieto, Drums, Percussion, Vocals, Music Director

Luciana Souza, Vocals, Percussion

Peter Apfelbaum, Woodwinds, Melodica, Percussion, Keys

Martin Bejerano, Piano

Matt Brewer, Acoustic & Electric Bass

 

Dafnis Prieto (nascut el 31 de juliol de 1974) és un bateria, compositor, líder de banda i pedagog cubano-americà. A la seva ciutat natal de Santa Clara, Cuba, Prieto va estudiar percussió i guitarra. Durant la seva adolescència es va traslladar a l'Havana per estudiar al Conservatori Nacional. Es va concentrar en la música clàssica i afrocubana. El 1999, als 25 anys, Prieto es va traslladar a la ciutat de Nova York, on es va unir a Eddie Palmieri, Carlos Barbosa-Lima, A Arturo O'Farrill, Dave Samuels i Michel Camilo i van treballar junts. Prieto va fer classes magistrals, clíniques i seminaris. Del 2005 al 2015, va ser membre de la New York University School of Music. Des del 2015, ensenya a la Frost School of Music de la Universitat de Miami a Miami, Florida.

The Muse, Amanhecer Contigo


4.

Julien Pontvianne / Abhra  - Seven Poems on Water (2022)

 

Julien Pontvianne (saxophone), Isabel Sörling (voix), Francesco Diodati (guitare), Alexandre Herer (claviers), Adèle Viret (violoncelle), Matteo Bortone (basse)

 

Julien Pontvianne és un saxofonista, clarinetista i compositor que es nodreix de moltes tradicions musicals per proposar la seva visió de la calma. Julien crea nous contes a través de la seva música i els seus acoblaments de sons, i ritmes, que esdevenen una mena de meditació ascètica. És un dels membres fundadors del col·lectiu i segell discogràfic Onze Heures Onze, un dels més actius de la jove escena francesa, i ha actuat per  tot el món.

 

The river speaks, My Entire Occupation, Fable of fables

 

https://julienpontvianne.bandcamp.com/album/seven-poems-on-water

 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada