27/5/23

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(26-05-23)728:Jessica Ackerley,Brandee Younger,Gianni Brezzo,The Sweet Enoughs.


1.

 

Jessica Ackerley - Wave: Volume I 2022

Guitar, album art, compositions and mixing - Jessica Ackerley

A la Bandcamp d`aquest disc, l'autora ens parla de la seva obra : Aquest àlbum va ser creat durant un any a Honolulu, Hawaii (terres no cedides dels Kanaka Maoli). Inspirat en l'oceà, l'objectiu és que la música desperti emocions d'empatia, connexió i compassió cap a un mateix. Es fa servir les pulsacions inspirades en l'oceà i s'interpreten freqüències i ritmes per afectar el cos humà emocionalment. Les còpies físiques de l'àlbum són molt limitades i inclouen art original fet a mà que explora les paletes de colors de l'oceà i serveix com a teràpia cromàtica inspirada en les antigues teràpies egípcies, gregues, xineses i índies.

 

I , III

https://jessicaackerley.bandcamp.com/album/wave-volume-i

 


2.

Brandee Younger - Somewhere Different 2021 

Aquesta arpista ha compartit escenari amb Jack Dejohnette i Ravi Coltrane, amb el raper  Common o amb Ryan Leslie, guanyador d'un Grammy, a més d’haver donat vida a la música de Maurice Ravel. La seva habilitat per incloure l'arpa en gèneres musicals on l'instrument sovint està absent demostra la seva capacitat transversal com a músic.

Forjant nous camins musicals, el disc Somewhere Different trenca les barreres entre la música clàssica i les formes contemporànies de R&B, hip-hop, jazz i funk. "Aquesta és la meva manera de combinar tots els mons que tinc en un", afirma Younger, L'àlbum va ser produït per Dezron Douglas i gravat al els llegendaris estudis Van Gelder i a la ciutat de Nova York del novembre del 2020 al febrer del 2021. Aquesta col·lecció de vuit cançons inclou Allan Mednard a la bateria, Rashaan Carter al baix, el trompetista Maurice Brown, a la saxofonista tenor Chelsea Baratz, la flautista Anne Drummond i Marcus Gilmore a la programació de la bateria i a la bateria. El conjunt també inclou aparicions especials del llegendari baixista guanyador del premi Grammy, Ron Carter i Tarriona "Tank" Ball de Tank and the Bangas.

 

Somewhere Different, Reclamation


 

3.

Giani Brezzo - The Awakening 2021 Gianni Brezzo és un projecte musical  liderat pel productor i  multiinstrumentista Marvin Horsch, amb seu a Colònia, que presenta el seu debut amb Jakarta Records, l’EP  "The Awakening". Tot i que la musica de Gianni Brezzo sol ser instrumental, aquí compta amb la col·laboració d'artistes com la cantant i productora J.Lamotta o el cantant de soul Otis Junior, que aporten el seu enfocament vocal i líric característic. 

Flower Rain, The Awakening

 


4.

 

The Sweet Enoughs - Marshmallow 2020 El grup musical The Sweet Enoughs de Melbourne ens dóna accés a la seva “baixa fidelitat”, buscant l´encant de la música del nou mil·lenni, apel·lant a les oblidades arts de l'easy listening,  les melodies exòtiques i  relaxades. El seu àlbum "Marshmallow" va ser produït per Wondercore Island/Dreamlake International Visions i va comptar amb la direcció, la visió i la producció de Yannis Dreamlake, així com la col·laboració de Nick Martyn i Elle Shimada. Música sense complicacions i sense contraindicacions, com no siguis diabètic, i això ho dic pel títol, marshmallow que vol dir núvol (de sucre), i el nom del grup és prou dolç, també… The Sweet Enoughs.

 

Marshmallow, Mysterious  River Snake, Dream Puppy

 


 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada