9/7/23

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(07-06-23)734:Alabaster Deplume,Anders Jormin,Andrew Downing,Anthony Phillips&Andrew Skeet.


1.

Alabaster de Plume - Copernicus  2012 Ríoghnach Connolly - Backing, Flute

Alabaster dePlume - Vocal, Tenor Sax, Acoustic Guitar

Ellis Davies - Electric Guitar

John Ellis - Piano

Jessica Macdonald - Cello

Hannah Miller - Cello

Biff Roxby - Backing, Bass Trombone

Paddy Steer - Percussion, Bass Pedals 

 

Alabaster DePlume és un músic, saxofonista, poeta, compositor i activista anglès. Va néixer el 1980 o 1981 a Manchester i es va iniciar artísticament fent "música sorollosa" amb els seus germans abans d'aprendre a tocar el saxo el 2007. La personalitat excèntrica de DePlume és una de les seves característiques més destacades, i la seva música i poesia sovint té una intenció sociopolítica. De fet, el seu compromís amb aquesta causa és evident fins i tot en la seva música instrumental, segons la seva discogràfica International Anthem. Malgrat això, ell mateix admet que té "molta feina per fer" en el camp de la política.

 

Visit Croatia  - Why, Buzzardman, Why?

 



2.

Anders Jormin - Pasado en claro 2023

 

Anders Jormin (contrebasse), Lena Willemark (violon), Karin Nakagawa (koto), Jon Falt (batterie, percussions)

Anders Bertil Michael Jormin és un contrabaixista i compositor suec, nascut el 1957. Es va donar a conèixer internacionalment en col·laborar amb Bobo Stenson, tocant amb Charles Lloyd a principis dels anys 90 i amb el trompetista polonès Tomasz Stańko a finals dels anys 90. Jormin ha tocat i realitzat gires internacionals amb molts altres músics destacats, com ara Elvin Jones, Don Cherry, Lee Konitz, Joe Henderson, Paul Motian, Rita Marcotulli, Norma Winstone, Mike Mainieri, Mats Gustafsson, Albert Mangelsdorff, Dino Saluzzi, Marilyn Crispell i Kenny Wheeler. A més a més, des del 2002 és professor a l'Acadèmia de Música i Teatre de la Universitat de Göteborg, i va ser nomenat Doctor honoris causa per la Sibelius Academy d'Hèlsinki el 2003.

Anders Jormin i la cantant / violinista / intèrpret de viola  Lena Willemark van començar a col·laborar el 2004 en un àlbum anomenat "In Winds, In Light". El 2015, van presentar un nou projecte amb la kotoista Karin Nakagawa a "Trees of Light". Ara, amb la incorporació del bateria Jon Fält, el grup ha expandit el seu abast improvisacional. El seu últim àlbum, "Pasado en claro", explora moltes idees creatives i combina poesia i música de diferents orígens geogràfics i temporals. Anders Jormin reuneix textos d'antigues fonts xineses i japoneses amb poesia escandinava contemporània i, a més, posa en música les paraules del escriptor mexicà Octavio Paz i del poeta líric italià del Renaixement, Petrarca. Lena Willemark canta aquesta barreja de poesia mundial i afegeix les seves pròpies cançons al programa. El resultat és una música "cristal·litzada i sincera".

 

Angels, Blue Lamp

 


3.

Andrew Downing and Otterville - Lovesome 2021 

publicat el 25 d'abril de 2021 Enregistrat els dies 8 i 9 d'agost de 2020 a Canterbury Music Company, Toronto.

 

Andrew Downing - cello, viola

Michael Davidson - vibraphone

Tara Davidson - alto saxophone

Christine Bougie - lap steel guitar

Paul Mathew - bass guitar

Nick Fraser - drums 

 

Andrew Downing és un músic de Toronto que toca el contrabaix, el violoncel i compon música. Va néixer a London, Ontario el 1973. Toca principalment en la escena de la música creatiu de Canadà, però també toca música de cambra clàssica, música improvisada, música folklòrica i de món. Una de les seves peculiaritats és afinar el seu contrabaix en cinquenes, una octava més baix que un violoncel. Ha estat alumne de Jack Winn, Dave Young, Don Thompson, Shauna Rolston i Joel Quarrington.

 

Daffodils, Miracle, Hillsides



4.

Anthony Phillips & Andrew Skeet - Seventh Heaven 2012 

 

Anthony Edwin "Ant" Phillips (23 de desembre de 1951, Londres, Anglaterra) és un músic britànic conegut sobretot per ser un dels membres fundadors de la banda de rock progressiu Genesis, en què va tocar guitarra i li va donar el seu  so característic, un so  que el grup va desenvolupar durant la seva dècada més creativa i experimental. Phillips va abandonar la banda el 1970, després del llançament del seu segon àlbum, Trespass, a causa de la seva por escènica i per consell mèdic després d'una pneumònia que li va complicar la salut.

 

Andrew John Skeet (nascut el 1969 a Croydon) és un músic, compositor i productor musical anglès. Ha escrit partitures per a televisió i cinema i ha treballat amb molts compositors i artistes reconeguts com a arranjador, orquestrador i director.

 

Els solistes destacats de l'àlbum inclouen les cantants Lucy Crowe i Belinda Sykes, el guitarrista John Parricelli, el violoncel·lista Chris Worsey, el percussionista Paul Clarvis i el saxofonista Martin Robertson.

 

Credo in Cantus, A Richer Earth, Under the infinite Sky, Grand Central 

Desert Passage, Seven Ancient Wonders, Desert Passage- reprise, Circle of light, Forgotten Angels.

 



 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada