2/7/23

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(30-06-23)733:Paolo Fresu & Omar Sosa,Julian Lage,Illuminine,David Sylvian.


 

1. 

Paolo Fresu & Omar Sosa feat Natacha Atlas & Jaques Morelenbaum - EROS 2016 

Paolo Fresu: trumpet, flugelhorn, multi-effects, percussion;  

Omar Sosa: acoustic piano, Fender Rhodes, MicroKORG, samplers, multi-effects, percussion, vocals, programming;  

Natacha Atlas: vocals;  

Jaques Morelenbaum: cello;  

 

 

Quartetto Alborado - Anton Berovski: violí; Sonia Peana: violí; Nico Ciricugno: viola; Piero Salvatori: cello.  

 

 

La connexió entre el pianista cubà Omar Sosa i el trompetista italià Paolo Fresu va començar el  2006, es va cosolidar amb el disc Alma (Ota Music, 2012),continuant el 2016 amb aquest Eros, la deessa de l'amor que fa de musa i d'escultor en aquest disc. Tant Sosa com Fresu actuen de manera brillant, transportant l'oient a un espai guiat per les diferents cares de l'amor i aportant a la música una barreja artística de passió i prudència. Tant Sosa com Fresu són mestres en transmetre idees en moviment. En aquestes històries d'amor, diuen més amb menys, representen electrònicament les seves veus autèntiques i posen tant èmfasi en l'atmosfera com en les idees musicals.. 

 

 

Sensuousness ; My Soul, My Spirit ; Who Wu ; Why 

 

 

2. 

Love Hurts és un àlbum del guitarrista Julian Lage que va ser llançat el febrer del 2019 per la discogràfica Mack Avenue. És el seu primer àlbum com a productor i el primer en utilitzar el trio format per Dave King a la bateria i Jorge Roeder al baix. La majoria de les cançons són versions, seleccionades per Lage per la seva emotivitat i per ser temes d’autors nord americans dels darrers  50-60 anys. L'àlbum ves va enregistrar en directe a l'estudi The Loft de la banda americana Wilco. Julian Lage ésta considerat un dels guitarristes més prodigiosos de la seva generació. Quan va publicar aquest disc tenia només 31 anys, i ja tenia una llarga carrera com a músic acompanyant, duetista i solista. El disc explora el catàleg de la cançó americana amb un enfocament únic, interpretant música d'artistes com Roy Orbison, Ornette Coleman o Peter Ivers , tot amb una fusió de jazz, rock i improvisació. 

 

 

Love Hurts, I’m getting sentimental over you, Crying  

 

 

 

 

3. 

Illuminine - #2 2017 

 

 

Tine Anthonis (cello) ; Beatrijs De Klerck (violin) ; Rozanne Descheemaeker (horn) 

Kevin Imbrechts (acoustic & electric guitar, samples, keys, synths and others) 

Wouter Dewit (piano) ; Will Samson (vocals) ; Jan Swerts (vocals) ; Dirk Timmermans (trumpet) 

Christophe Vandewoude (piano, bass & acoustic guitar)  

 

 

Illuminine és el nom artístic de Kevin Imbrechts, un músic belga que crea una música que ha estat definida com una barreja de neo-clàssic i post-rock. Ha llançat quatre àlbums d'estudi, quatre àlbums de remixos i una banda sonora, així com EPs i singles. També ha col·laborat amb altres artistes. La seva música ha aparegut en nombroses pel·lícules i documentals de tot el món, i va escriure la música per a la sèrie ITV "Against the Odds" i el joc Xbox "Somerville".. Avui escoltem el seu disc #2, de l’any 2017. 

 

 

Wander, Rise -  Patterns, Erase  -  Dear, Eulogy - Atlas, Eyes 

 

 

4. 

David Sylvian - Blemish 2003 

The Only Daugther 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada