16/7/23

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(14-07-23)735:Nite Bjuti,Sarah Elizabeth Charles,Moor Mother,Laure Anglade,Alexia Bontempo..


 

1-Nite Bjuti - Mood (Liberation Walk) 2023

https://nitebjuti-whirlwind.bandcamp.com/album/nite-bjuti

 

Aquest és el nou single, també hi ha un vídeo "Mood (Liberation Walk)" del trio de música experimental d'avantguarda amb seu a Brooklyn, Nite Bjuti, Un trio, format per la cantant i compositora Candice Hoyes, Val Jeanty, i la baixista Mimi Jones, i tracten temes existencials. com ara la maduresa, la majoria d'edat i un canvi físic, mental i espiritual profund.. Es va publicar  el divendres 14 d'abril de 2023.

 

Mood (Liberation Walk)

 

2,3- Sarah Elizabeth Charles - Blank Canvas 2022

https://sarah-elizabeth-charles.bandcamp.com/album/blank-canvas

 

La Vocalista-Compositora Sarah Elizabeth Charles, originaria de Springfield, Massachusetts, mirava Cap A Nous Començaments Al Seu Disc“Blank Canvas”. (“Tela en blanc”)

 

Freedom Days, The Message

 

4- Moor Mother - Jazz Codes 2022

https://moormother.bandcamp.com/album/jazz-codes

 

Anomenada per la revista digital  Pitchfork "la poeta laureada de l'apocalipsi", Moor Mother publicava el disc 'Jazz Codes'. el 2022.

Camae Ayewa, més coneguda pel seu nom artístic Moor Mother, és una poeta, músic i activista nord-americana de Filadèlfia, Pennsilvània.

 

Meditation Rag

 

5,6-Laura Anglade & Sam Kirmayer - Venez donc chez moi 2022

https://lauraanglade.bandcamp.com/album/venez-donc-chez-moi

 

Laura Anglade – voix

Sam Kirmayer – guitare

Reconeguda per la crítica com una de les 5 dones músiques, a nivell internacional en el seu gènere a tenir en compte pel futur , la cantant francesa/nord-americana de Toronto Laura Anglade s'està fent un nom al món de la música. El seu cant recorda a molts dels grans estilistes vocals del segle XX. I tot això sent molt jove, ara mateix té 24 anys.

 

Ce matin là, La valse des lilas

 

7-Alexia Bontempo - Doce carnaval 2022

https://alexiabomtempo.bandcamp.com/album/doce-carnaval

 

L'aclamada cantant brasilera-nord-americana Alexia Bomtempo va publicar el disc Doce Carnaval  l’any 2022.. L'àlbum de nou temes és una carta d'amor a la banda sonora atemporal del Carnaval brasiler.

 

Rapunzel

 

8,9-Anna Butterss -Activities 2022

https://annabutterss.bandcamp.com/album/activities

 

Anna Butterss és una baixista i compositora procedent d'Adelaide, Austràlia. Ha actuat, gravat i girat amb una àmplia gamma d'artistes com Phoebe Bridgers, Jenny Lewis, Madison Cunningham, Bright Eyes i Aimee Mann.

 

Number One, Blevins

 

10- Brad Allen Williams - oeconomy 2023

https://bradallenwilliams.bandcamp.com/album/conomy

 

Brad Allen Williams és un guitarrista, productor que divideix el temps entre Los Angeles, on viu, i Nova York, on és soci de The Bunker Studio. Ha fet gires , ha participat en discos d’exit d’altres artistes  i en bandes sonores de llargmetratges importants, a més d'ha escrit i produït per a nombrosos artistes independents.

 

technology

 


11-  Ben Sloan - Muted Colors 2023

https://bensloan.bandcamp.com/track/muted-colors

 

Ben Sloan és un percussionista que fusiona la bateria i la melodia amb el seu toc lleuger i musical. Ha col·laborat amb altres artistes com ara The National, Moses Sumney i productors com Mouse on Mars, i el seu objectiu és trobar el punt on la bateria s'integra a la textura de la cançó. Al seu debut, “Muted Colors”, Sloan fa servir un programari anomenat Sensory Percussion, que converteix la percussió en saxo, sintetitzador o veu, tot en temps real. Aquest àlbum, està ple de sons incidentals i enregistramens  de camp. Ha convidat a amics i artistes com Serengeti, Josiah Wolf, Madeline Kenney i Moses Sumney a participar en algunes de les cançons. L'objectiu del disc, segons el propi Ben Sloan, és crear un món acolorit per a la nostra indulgència. 

 

philistine

 


12 - Tim Kays - The Way Home 2016

https://bandcamp.com/tag/tim-kays

 

Tim Kays és un músic / productor / enginyer d'àudio electrònic d'Ohio, EUA.

 

Forbearance

 


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada