19/11/23

Ronda de Nit a Sants3Ràdio(17-11-23)746:Dominic Miller,ForTheStars,Andreas Scholl&Tamar Halperin,M. Francel·Evelyn Huber


 

1.

Dominic Miller - Silent Light 2016

 

Dominic Miller , guitarra.

 

Dominic Miller, guitarrista nascut a Argentina i criat als Estats Units, presentava l’any 2016 el seu àlbum "Silent Light" al segell ECM. Miller és conegut com el guitarrista d'acompanyament de Sting i coautor d'èxits com "Shape of My Heart." Ha col·laborat amb artistes com Paul Simon, The Chieftains i Plácido Domingo. La seva música combina elements de jazz i folk anglès, i ha rebut elogis per la seva delicadesa en la interpretació.

 

Urban Waltz, Water, Baden

 


 

2.

For the Stars (Anne Sofie von Otter Meets Elvis Costello) 2001

 

Elvis Costello i la mezzo-soprano sueca Anne Sofie Von Otter col·laboraven a aquest l'àlbum "For the Stars" de 2001, publicat per Deutsche Grammophon. Aquest disc trenca amb les convencions de la música clàssica i pop, oferint una barreja eclèctica de cançons que inclou peces de Beach Boys, Beatles, Tom Waits, ABBA, entre d'altres. Costello va produir i coordinar l'àlbum i en algun dels temes acompanya a la cantant en la interpretació. Aquest projecte és fruit d'una amistat i col·laboració genuïnes entre Costello i Von Otter, i no un invent de la indústria discogràfica. Tot i que alguns poden dubtar d'aquesta col·laboració, Von Otter subratlla la sinceritat del seu experiment musical. "For the Stars" és una exploració autèntica de la música que no s'ajusta a les expectatives tradicionals i té l'objectiu de connectar amb una àmplia audiència sense caure en els estereotips de la anomenada  música crossover.

Just A Curio , For No One , Shamed Into Love

 


3.

Andreas Scholl & Tamar Halperin - The Family Songbook  2017 

 

Tamar Halperin (Tel Aviv, 1976) és una clavecinista, pianista i directora d'orquestra israeliana.

Andreas Scholl (Eltville am Rhein, 10 de novembre de 1967) és un cantant d'òpera, un contratenor alemany. L'enfocament musical del seu repertori rau en la música barroca. 

 

A "The Family Songbook", Tamar Halperin i Andreas Scholl combinen els sons de l'Orient Mitjà amb cançons clàssiques infantils d'Occident, clavicèmbal amb sons de música country i cançons de cant amb cançons de bressol. És un disc per a tota la família.

 

Children's Song No. 6 , Layla (Bonus Track) , Lullabye (Goodnight, My Angel)

 


4.

 

Mulo Francel · Evelyn Huber - Tango Lyrico 2003

Mulo Francel i Evelyn Huber ofereixen un plantejament tímbric que trenca prejudicis d'una manera novedosa,  amb les seves col·laboracions en format de duet d'arpa i saxo. D’ells diuen que conformen una harmonia meravellosa, i també que el duet impressiona amb improvisacions emotives que provoquen descobriments sonors  sorprenents i fascinants.

Mulo Francel nascut el 21 de setembre de 1967 a Munic és un saxofonista i compositor de musica de bandes sonores alemany .

Evelyn Huber , segons es dedueix de l’informació de la seva pròpia pàgina web, és una harpista alemanya, originària de la zona de München, d’edat indeterminada. Si tenim en compte que el 1998 ja treballava de professora d’Harpa, podem deduir que va nèixer aproximadament a començaments dels 70s.

 

Cäsar, Libertango



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada