28/5/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(27-05-22)684: Dino Saluzzi, Slowly Rolling Camera, Ceyys


 .
Dino Saluzzi - Cité de la Musique 1996

Timoteo "Dino" Saluzzi (n. 20 de maig de 1935; Campo Santo, província de Salta), és un músic i compositor argentí.

Aquests tres músics van enregistrar un total de nou peces. Totes porten el segell compositiu de Saluzzi, excepte un dels temes,  una sentida interpretació de "How My Heart Sings" d'Earl Zindars.

Dino Saluzzi bandoneó ; Marc Johnson contrabaix ; José Maria Saluzzi guitarra
acústica Enregistrat el juny de 1996 al Rainbow Studio, Oslo.

Cité de la musique, Zurdo, How my heart Sings



2.
Slowly Rolling Camera - Juniper 2018

Slowly Rolling Camera és una banda  formada a Cardiff el 2013. per Dave Stapleton, també fundador d'Edition Records, com a compositor i teclista, Elliot Bennett com a percussionista, Deri Roberts com a productor i Dionne Bennett com a vocalista i lletrista. [1] Amb aquesta formació van llançar 2 àlbums (Slowly Rolling Camera el 2014 i All Things el 2016) i un EP (Into the Shadow el 2014).

Després del tercer àlbum, Dionne Bennett va deixar el grup i els tres membres restants el 2018 van llançar un àlbum instrumental: Juniper.

Juniper, A Thousand Lights, Crossings

3.
Ceyys - Hiddensee 2019
Els germans Sebastian i Daniel Selke o Brueder Selke, t coneguts com a CEEYS, són compositors i intèrprets multiinstrumentistes de l'Alemanya Oriental amb seu a Potsdam, prop de Berlín.
El projecte Hiddensee comprén tant una vessant musical com un aldtra de fotogràfica. Aquesta música esta basada als seus records infantils quan anaven de vancances a Hiddensee . Expliquen al seu bandcamp :
Aquest projecte de música i fotografia gira al voltant d'una part substancial dels nostres records personals, records de la nostra infància i joventut a la finca prefabricada més gran d'Europa a Berlín-Marzahn-Hellersdorf, Alemanya de l'Est, durant les políticament intenses dècades de 1980 i 1990.  
Ens va colpejar amb un cert tipus d'anhel cap al final dels 90, una sensació de malenconia i nostàlgia especialment d'un dels complexos turístics  més màgics de l'antiga RDA: "la nostra" petita illa de vacances HIDDENSEE - a l'est de Rügen al mar Bàltic. Va ser només més tard que vam redescobrir aquest paradís sense cotxes, un lloc que rebutjava completament el concepte habitual de glamur costaner amb centres comercials i districtes d'oci nocturn. Vam aprendre que, durant els temps de la RDA, les persones que arribaven a l'illa no només anhelaven una visió de la sovint clara costa occidental, sinó que també l'utilitzaven com a punt de partida per a intents d'escapament, ja sigui equipats amb matalassos d'aire o simplement nedant per a les seves vides.


 Solar Sunny, Wanda, Hiddensee


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada