9/5/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(06-05-22)681:Anouar Brahem,Terje Rypdal,Blundetto, David Liebman

 

1.
Anouar Brahem - The astounding eyes of Rita 2009
Anouar Brahem - oud ; Klaus Gesing - bass clarinet ; Björn Meyer - bass ; Khaled Yassine - darbouka, bendir

Anouar Brahem, nascut el 20 d'octubre de 1957 a Tunísia (barri de Halfaouine), és un músic i compositor tunisià.
Fascinant , atractiu, hipnótic, misteriós i també melòdic aquests son alguns dels adjectius que venen al cap amb aquest disc del tunisià Anouar Brahem.Un viatge musical amb mil i un matisos . Acompanyat per Klaus Gesing al clarinet baix, Björn Meyer al baix i Khaled Yassine a la percussió, aquest intérpret d'oud (una mena de llaüt de l'Orient Mitjà) reconegut com un dels millors de la seva generació (amb Dhafer Youssef i Rabih Abou-Khalil) combina noves composicions, tradicionals i al mateix temps, modernes, que dedica al poeta palestí Mahmoud Darwish.

The astouding eyes of Rita, Al Birwa, Galilée mon amour

2.
Terje Rypdal - Descendre 1979
‎Terje Rypdal‎‎ — ‎‎guitarra elèctrica‎‎, ‎‎teclats‎‎, ‎‎flauta‎ ; ‎Palle Mikkelborg‎‎ — ‎‎trompeta‎‎, ‎‎flugelhorn‎‎, teclats‎ ; ‎Jon Christensen‎‎ — ‎‎bateria‎‎, ‎‎percussió‎

Terje Rypdal (23 d'agost de 1947) és un guitarrista i compositor noruec. [1] Ha estat un membre important de la comunitat de jazz noruega, i també ha actuat amb els guitarristes Ronni Le Tekrø i Mads Eriksen , un trio que porta el nom de "N3"
Descendre és el novè àlbum del guitarrista de jazz noruec Terje Rypdal gravat el 1979 i publicat pel segell ECM.

Speil,Avskjed, Descendre



3.
Blundetto -Good good things 2020
El productor musical francès Blundetto, té un so barreja de reggae i funk , amb vibracions llatines i hip hop.. Blundetto (de nom real Max Guiget) ha estat programador a Radio Nova (l'emissora més hippy de París) des de 1998. També produeix la seva música al seu estudi casolà, "És casolà", diu el propietari, "malgrat l'embolic. Ho enregistro tot aquí; Gairebé mai vaig a un estudi de veritat".‎

Paseo, Pais azucar

4.
Liebman Plays Puccini - A Walk In The Clouds 2001

El virtuós del saxofon i nominat al Grammy, David Liebman (ex membre del grup de Miles Davis), amb amics especials com ara Phil Woods, Vic Juris, Lenora Zenzalai Helm i d'altres, prenen algunes de les millors àries del compositor d'òpera italià Giacomo Puccini (1858-1924). i els reinterpreten en clau de Jazz en aquest disc d' Arkadia Recordssota el nom de "David Liebman interpreta a Puccini: Un passeig pels núvols", la gravació inclou àries de "Madame Butterfly", "La Boheme", "Turandot", i "Tosca", Entre d'altres.

E luce van le stelle (Tosca), Quando m'en vo (La Boheme)

Anouar Brahem
Terje Rypdal
Blundetto
David Liebman

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada