26/11/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(25-11-22)703:Aurora,Albin de la Simone,Hugar,Gaël Rouilhac,Aliéksey Vianna


 1.

Aurora - I went too far 2016
Aurora Aksnes (Stavanger; 15 de juny de 1996), coneguda simplement com a AURORA, és una cantautora noruega. Va iniciar la seva carrera el 2012 amb una sèrie de senzills independents que van servir per desenvolupar la seva proposta artística. Va adquirir notorietat amb l'extended play Running with the Wolves —publicat per Decca Records el maig de 2015—i la seva versió del tema «Half the World Away» per a un comercial nadalenc de la marca John Lewis. El seu debut en el format de llarga durada va ocórrer amb All My Demons Greeting Me as a Friend (2016), que comprèn una sèrie de dotze temes produïts amb els noruecs Odd Martin Skålnes i Magnus Åserud Skylstad.Va continuar la seva evolució musical amb Infections of a Different Kind (Step 1) (2018) i A Different Kind of Human (Step 2) (2019). Aquest any 2022 publica el disc The Gods We Can Touch .


I went too far (LIVE) 2016

2.
Albin de la Simone - Un homme 2013
Albin de la Simone (Amiens, Picardy, França, 14 de desembre de 1970) és un cantautor francès.

Ha publicat cinc àlbums des del 2003, sent nominat a les Victoires de la Musique del 2018 en la categoria de Millor Àlbum de Cançó (Meilleur album de chansons) i el 2014 a la categoria de Millor Nouvingut en Directe (Révélation scène).

Ha estat treballant en la música des de mitjans de la dècada de 1990 com a teclista, baixista, arranjador i director per a un gran nombre d'artistes, inclosos Miossec, Vanessa Paradis, Mathieu Boogaerts,i Salif Keita, entre d'altres .

La fuite, Ma crise, Elle s’endort

3.
Hugar - Folk Songs 2021
Hugar (que significa "ments"; [hʏːɣar̥]) són un duet musical islandès, format pels compositors multiinstrumentistes Bergur Þórisson i Pétur Jónsson de Seltjarnarnes, Islàndia.
Bergur i Pétur són amics de la infància i van començar a tocar junts el 2012. Hugar va llançar el seu àlbum debut, Hugar, el 2014, amb Ólafur Arnalds a la bateria. Van signar amb Sony i el 2019 es va publicar el seu segon àlbum Varða a Sony Masterworks.

El 2019, la banda va aconseguir arribar als 50 milions de reproduccions a Spotify. Bergur i Pétur van escriure la partitura de la pel·lícula de 2019 The Vasulka Effect sobre els artistes Steina i Woody Vasulka.
Els membres Hugar es va inspirar en la tradició centenària de la cançó popular islandesa per al seu EP Folk Songs . Els 5 temes estan seleccionats de la "bíblia" de la música popular islandesa: l'Íslenzk thjóðlög (Cançons populars islandeses), un volum massiu de gairebé 1.000 pàgines de música i comentaris històrics.

Integre

4.

Gaël Rouilhac - Waterworks 2020
Gaël Rouilhac: Guitare/Composició ; Caroline Bugala: Violon ; Roberto Gervasi: Accordéon
Gaël Rouilhac (París, 24 de novembre de 1982) és un guitarrista francès. Segons explica ell mateix, és, sobre tot, guitarrista de jazz, però de vegades també canta. A més de la seva faceta de compositor, tant per formacions pròpies com a encàrrecs eventuals. També ha treballat amb la companyia de teatre 'Les Deschiens' com a actor músic durant 3 anys.

Cape Cod, La Valse des parachutes belges.

5.
Aliéksey Vianna Quartet- Ancient Myths 2022
Aliéksey Vianna (guitare), Gabriele Mirabassi (clarinette), Stephan Kurmann (contrebasse), Jorge Rossy (batterie)


Nascut a Belo Horizonte, Brasil, i graduat al Conservatori Superior de Música de San Francisco, Aliéksey ha actuat en prestigioses sales de més de vint països d'Europa, Àfrica, Orient Mitjà i Amèrica, incloent el Carnegie Hall de Nova York, el Yerba Buena Center for the Arts de l'àrea de la badia de San Francisco i el Jazz Club de Yoshi, Nezahualcoyotl de ciutat de Mèxic i la Sala Ester Mesquita de Sao Paulo.
Escoltant a Vianna , ens adonem de que es tracta d’un guitarrista excepcional. Té molta experiència en tota mena d’estils, de fet, a les interpretacions, travessa constantment les fronteres estilístiques.

Enregistrat a Basel, Suïssa, els dies 28 i 29 d’Octobre de 2021.

From a Dream (Ralph Towner), Au Lait (Lyle Mays, Pat Metheny)

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada