4/12/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(02-12-22)704:Federico Albanese,Jeremy Siskind,Jean-Louis Matinier - Kevin Seddiki


 1.
Federico Albanese - The Twelve

The Twelve, North Variation

Federico Albanese és un compositor nascut a Milà, Itàlia, l'any 1982. La seva versatilitat musical és un do natural que l'empeny a explorar la música en totes les seves facetes. Les composicions d'Albanese són àmplies i cinematogràfiques, barrejant música clàssica, pop i psicodèlia.

L'any 2019 va compondre la musica de la sèrie de TV "The Twelve".
Hem escoltat dos fragments d'aquesta música , The Twelve i North Variation.


Federico Albanese - Meridian 2021
El 8 d'octubre de 2021 Federico Albanese va publicar l'EP " Fredenwalde-Teil I," on tornava al format de piano solo. Escoltem , des d'aquest EP, el tema Morning.

Morning
El tema principal d'aquest EP és 'Meridian', un treball que és típicament meditatiu.

Explica Albanese:
“En italià “Meridiana” és un instrument per mesurar el temps, com un rellotge solar. Més concretament, mesura el pas del sol pel migdia. Aquesta cançó descriu aquell moment entremig, quan el dia s'obre i se'ns manifesta per complet. És el millor moment per deixar fluir les idees, per explorar el paisatge i deixar-nos portar per la seva energia. Volia descriure aquesta transició”. -Federico Albanese

Meridian , Attesa

2.
Jeremy Siskind - Songs of Rebirth (2022)
Jeremy Siskind (piano), Nancy Harms (voix), Lucas Pino (saxophone)

Jeremy Siskind (nascut el 14 d'octubre de 1986) és un pianista, compositor i educador nordamericà conegut per la seva innovadora barreja de jazz i música clàssica
Songs Of Rebirth, es un disc publicat pel pianista Jeremy Siskind aquest 2022 . Ho fa amb el el seu trio, que l’acompanya ja des de fa temps, The Housewarming Project, amb la vocalista Nancy Harms i el saxofonista Lucas Pino. Els temes tractats pel trio en aquest treball son el renaixement, el despertar i l'evolució, i representacions d'històries de renaixement en l'art, la ciència, la filosofia, la psicologia i la cultura.

Serotiny, Growing pains, Forgiveness


3.
Jean-Louis Matinier - Kevin Seddiki - Rivages 2020
L'acordionista Jean-Louis Matinier ha estat durant molt de present als enregistraments de l'ECM, L’hem pogut escoltar amb els grups d'Anouar Brahem, amb Louis Sclavis i amb François Couturier , així com en format de duo amb Marco Ambrosini . A aquest treball, Rivages, la imaginació musical de Seddiki coincideix amb la de Matinier. Sedikki, que va debutar amb aquest disc a ECM, va estudiar guitarra clàssica amb Pablo Márquez i també ha treballat amb molts improvisadors, des del jazz fins a projectes transculturals. El ventall musical abordat a Rivages va des dels tradicionals "Greensleeves" fins a "Les Berceaux" de Gabriel Fauré fins a composicions i improvisacions d'ambdós protagonistes. Rivages va ser enregistrat a Lugano l'abril de 2018.

Schumannsko Composed By – Bijan Chemirani, Kevin Seddiki, Raphaël Merlin 4:51
Après La Pluie Composed By – Kevin Seddiki 3:27
Les Berceaux Composed By – Gabriel Fauré 3:22
Rêverie Composed By – Jean-Louis Matinier, Kevin Seddiki 3:19

4.
Federico Albanese - Fredenwalde-Teil I 2021

Willmine

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada