17/12/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(16-12-22)706:Elisa Luu,Terje Rypdal,Tommy Crane,Elvis Costello


 

1.

Elisa Luu - Luu's Strange Visions EP 2021

Si acabavem el programa anterior amb Elisa Luu,avui el comencem amb ella. Com deia la setmana passada, Elisa Luu (Elisabetta Luciani) és una compositora establerta a Roma. Comença la seva carrera musical com a saxofonista. Elisa Luu ha participat en molts projectes musicals al llarg dels anys, incloent el quartet de fusió Prodotti Speciali   i    la Monday Night Jazz Orchestra de Short. El 2007 va fer un canvi d’objectius a la seva carrera i va començar a compondre música ambiental/electrònica. També és cofundadora de La Bèl, un netlabel italià que ofereix música electroacústica gratuït.

Doncs sembla ser que el projecte de la Netlabel està més aviat aturat, si bé encara podeu accdir a tota la música, que és molta, d’aquest segell discogràfic digital i gratuït. De Elisa Luu la darrera notìcia que he pogut trobar és la publicació , l’any 2021 , d’aquest Ep , Luu’s Strange Visions . I el comentari que fa la pròpia música , diu : “Un EP que va néixer confinat dins de quatre parets a casa durant el confinament. Quatre temes que representen una mirada íntima en un temps tan "visionari".”

Hem escoltat la totalitat d’aquest Ep.


2.

Terje Rypdal - Odyssey 1975

Terje Rypdal — guitarra, sintetitzador, saxo soprano ; Brynjulf Blix — orgue ;                  Torbjørn Sunde — trombó ; Sveinung Hovensjø — baix elèctric ;                                               Svein Christiansen — bateria

Terje Rypdal va néixer el 23 d'agost de 1947 a Oslo, Noruega. És un guitarrista i compositor versàtil i que practica diferents estils musicals que van des d’el  jazz, la música clàssica fins a la anomenada world music. 

 

Midnite


3.

Tommy Crane - We’re all improvisers now 2022

 

Tommy Crane és un bateria, productor i compositor establert entre Montreal i Nova York.

Tota la música d’aquest disc ha estat composada, produïda i interpretada pel Tommy Crane, si bé ha tingut la col·laboració “remota”, com diu ell de : Pietro Amato - French horn (3,9) Simon Angell - guitar (5,6,9), Jordan Brooks - electric bass (1,3,5,6,8,9) Charlotte Greve - alto saxophone, vocals (4) Logan Richardson - alto saxophone (6) Chris Speed - clarinet (9) i es va enregistrar entre març de 2020 i gener de 2021 a Côte St Paul QC.

 

Curated Reality, Shimo , Nordique Americana (PT.1)





4.

Momofuku és un àlbum publicat el 2008 per Elvis Costello and the Imposters. L'àlbum compta amb la col·laboració de la líder de Rilo Kiley, Jenny Lewis, a las veus a algun dels temes. El títol de l'àlbum fa referència a Momofuku Ando, l'inventor dels fideus ramen instantanis, i a la velocitat a la qual es va concebre i crear l'àlbum.  Es va llançar primer en vinil i com a descàrrega digital, després es va publicar en CD.

Per acomiadar el programa escoltem a Elvis Costello and the Imposters, des de’l disc Momofuku,  el tema Pardon madame my name is Eve.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada