19/2/23

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(17-02-23)714:Stacey Kent,İlhan Ersahin,Alba Obert.

1.

Stacey Kent - I Know I Dream : The Orchestral Sessions 2017

 

Stacey Kent(South Orange,Nova Jersey; 27 de març de 1965), és una cantant anglo-nord-americana. 

Ha estat nominada a un premi Grammy i va ser nomenada Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres pel Ministre de Cultura francès el 2009. Està casada amb el saxofonista, compositor Jim Tomlinson, que li produeix els àlbums i escriu cançons per a ella amb lletres del  novel·lista Kazuo Ishiguro

 

Bullet train (Written-By – Jim Tomlinson, Kazuo Ishiguro) , Photograph (Written-By – Antonio Carlos Jobim, Ray Gilbert)

 


2.

İlhan Erşahin - Harikalar Diyari - 2002

 

İlhan Erşahin és un músic suec-turc. També ha estat empresari d’hostaleria , és a dir, era propietari d’un bar. Es va criar a Estocolm i viu a la ciutat de Nova York des de 1990. Com a músic, Ersahin ha actuat i gravat amb d’altres músics, però també amb els seus propis projectes/bandes.

Harikalar Diyari o Wonderland és la reflexió i l'expressió dels vincles de İlhan Erşahin amb Istanbul i la seva curiositat per la música turca. Una sorpresa amagada a aquest àlbum son les veus poc convencionals dels vocalistes d'Istanbul de novissima generació que intervenen al disc, Nil, Bora i Dilara, de 14 anys. 

 

llançat el 9 de març de 2002

 

Saxo i teclats - Ilhan Ersahin

Clarinet - Hüsnü Şenlendirici

Baix - Matt Penman

Bateria - Jochen Rückert

Kanun - Nuri Lekesizgöz

Percussió - Mehmet Akatay

 

Oriental Wind  , Fly feat. Lara Di Lara, Ennio

 




3.

 

Alba Obert - Kaléidoscope 2022

 

Alba Obert (violon), Gaspard Berton (claviers), Nicolas Fleury (basse), Léo Tochon (batterie)

 

Aquest “Kaléidoscope” és el primer disc de Alba Obert . El Calidoscopi és un objecte que reflecteix la llum externa transformant-la fins a l'infinit. L'ull humà percep aquesta varietat de facetes lluminoses i pot observar el sorprenent resultat. Alba Obert va trobar aquesta imatge del calidoscopi molt poética i la  compara amb les múltiples maneres en què els homes veuen les situacions a les quals s'enfronten. Així va compondre Alba Obert aquest 1r disc, deixant-se endur per certs records, per certes situacions significatives de la seva vida, i deixant-se inspirar per elles. Els músics que intervenen a aquest disc van més enllà del simple paper de sideman, també són companys de viatge, amics íntims.A l’Alba li agrada i cita Björk i Thom Yorke de Radiohead com a referències i algunes de les composicions del disc , certs passatges, algunes vocalitzacions ho testifiquen.

 

Les Naines Bleus, Light and Shadow, M.O.S.C.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada