18/3/23

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(17-03-23)718:So Long Seven,Jacob Karlzon,Sarah Elizabeth Charles,Flora Purim.

 
 1.
So Long Seven - Only Elephants Know Her Name 2022
Tim Posgate 5-string banjo, gourd banjo ; Ravi Naimpally tabla, dumbek, other enchanting percussion ; William Lamoureux violin, viola, guitar, bass; Neil Hendry steel string, nylon string, and electric guitars, bass guitar. + Conjunt de corda .
So Long Seven (Que , per cert, es diuen “7” però son un quartet) s’auto-defineixen com “ una deliciosa barreja de jazz, clàssic, blues, folk i música d'arreu del món , una força funky i implacable i una cornucòpia atmosfèrica de so”.
Aquesta definició és certament desconcertant.
Continuen presentant el disc d’aquesta manera:
A l'últim enregistrament de So Long Seven, granotes, elefants, estrelles i el pintor modernista indígena Kenojuak Ashevak són inspiracions per a noves cançons. Produït pel violinista William Lamoureux, inclou els seus arranjaments per a quartet de corda i composicions originals.Aquest disc, Only Elephants Know Her Name, és a dir,   només els elefants coneixen el seu nom continua amb la tradició de la banda d'explorar nous territoris musicals i és una alegria per aquests temps complexos que ens toca viure.
Kenojouak , L'unique étoile de la tolérance , Mazimhaka , Only elephants know her name
https://solongseven.bandcamp.com/releases
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.
Jacob Karlzon – Wanderlust 2022
Contrabaix – Morten Ramsbøl,  Bateria – Rasmus Kihlberg , Piano, Electric Piano [Fender Rhodes], Synthesizer, Programmed By – Jacob Karlzon
Jacob Karlzon (Jönköping, Suècia, 19 d'octubre de 1970) és un músic, pianista, i compositor suec. Ha actuat sovint amb la cantant Viktoria Tolstoi.
D’aquest pianista s’ha dit que es podria comparar amb lluminàries com Keith Jarrett, Bill Evans i el llegendari pianista de  Suècia Jan Johansson.També, que l'estil de Karlzon traspua brillantor tècnica, complexitat rítmica i harmònica.
Nordic Noir, To the Moon and back
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.
Sarah Elizabeth Charles - Blank Canvas 2022
Sarah Elizabeth Charles (veu i efectes) ;Jesse Elder (teclats i piano) ; Jordan Peters (guitarra) ; Burniss Earl Travis II (baix) ; John Davis (bateria)
La vocalista Sarah Elizabeth Charles, resident a Brooklyn,  va debutar amb la seva banda SCOPE amb un primer àlbum, Red, el 2012 al que van seguir Inner Dialogue (2015) i Free of Form (2017) - Pensa en Scope com en alguna cosa més enllà d’una banda , d’un grup musical. El seu concepte és d’una comunitat de musica col·laborativa, segons explica ella mateixa.. "És una manera d'identificar el meu espai creatiu", diu,. "Es tracta d'aprofitar l'oportunitat de fer alguna cosa amb el teu ofici, d'impactar i compartir una perspectiva. Blank Canvas representa l'oportunitat de fer una passa més enllà; per desafiar-nos a fer alguna cosa diferent, prenent la decisió d'orientar-te en una altra direcció”
Blind emotions,Be the solution,The Message
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.
Flora Purim • If You Will 2022
Flora Purim ( Rio de Janeiro , 6 de març de 1942 ) és una cantant brasilera ,  què es va donar a conèixer arran de la seva participació en l'important disc de Chick Corea Return to Forever . Ha gravat i tocat amb nombrosos artistes rellevants del panorama musical, com Stanley Clarke , Dizzy Gillespie , Hermeto Pascoal , Gil Evans , Stan Getz , Grateful Dead , Santana , Jaco Pastorius i el seu marit Airto Moreira .
If You Will és un àlbum d’aquesta vocalista brasilera que representa el seu primer llançament d'estudi en més de 15 anys, es va gravar al Brasil i Califòrnia, i va ser publicat el 2022 per celebrar el 80è aniversari de la cantant. A l'àlbum, que està dedicat a la memòria de George Duke i Chick Corea , Purim s'uneix a un gran grup de músics, entre els quals el seu marit, el percussionista Airto Moreira , i la seva filla, la vocalista Diana Purim.
A Flor da vida , 500 miles high




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada