9/4/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(08-04-22)677:Elisa Montaldo,Kora Jazz Trio ,Nat Bartsch , Ryan Cohan,Steve Dobrogosz ,Toco


 1.
Nat Barsch
La pianista i compositora Nat Bartsch, amb seu a Melbourne, va passar una dècada escrivint, gravant, actuant i fent gires amb el seu conjunt Nat Bartsch Trio. Però amb el disc 'Forever And No Time At All' va canviar el seu enfocament en la creació de la seva música. Es pot dir que estem parlant de musica de cambra i música per a piano sol que combinen influències de jazz clàssic i contemporani. Però quan es va convertir en mare el 2017, va començar a considerar la possibilitat de compondre un conjunt d'obres específicament per a nadons i per els seus pares. El resultat va ser Forever, and No Time At All, un àlbum de peces de piano tranquil·les, hipnòtiques i senzilles, sovint escrites amb una mà mentre el seu nadó Will estava en l'altra.

Fragment de Forever, and No Tim At All enregistrada als estudis ABC de Melbourne

Lights and Shadows, Rockabye temes del disc.

2.
Elisa Montaldo - Fistful of planets part II 2021
Elisa Montaldo es Italiana, viu a Gènova, i es defienix a sí mateixa com a pianista, cantant, compositora, productora, interpret de piano bar ... fins i tot make-up creative o productora de video. Diu qyue la seva música és progressiva rock/folk/musica de banda sonora,etc. És fundadora i teclista de la formació Il Tempio delle Clessidre - i ha col·laborat en Espectacles en directe en importants festivals de tot el món (Corea, EUA, França, Bèlgica, Itàlia).

Floating / Wasting Life (the grey planet),Wesak(satellite), Washing the clouds (the white planet)(aquestes dues, seguides)

3.
Steve Dobrogosz – Confessions 1982
Steve Dobrogosz (Bellefonte, Pennsilvània, 26 de gener de 1956) és un compositor, compositor i pianista nordamericà.
Dobrogosz va créixer a Raleigh, Carolina del Nord. Va estudiar al Berklee College of Music de Boston, i després es va traslladar a Estocolm, Suècia el 1978, on va començar a gravar i actuar. [2] Dobrogosz continua residint a Estocolm.
Les més de 1.200 composicions de Dobrogosz abasten diversos gèneres.. Ha escrit composicions corals populars, inclosa una Missa (1992) que s'ha interpretat en més de 40 països.
Està casat amb la flautista sueca Katarina Fritzén. Tenen tres fills, entre ells Jonathan Fritzén, pianista de jazz contemporani i multiinstrumentista.
L'any 1982 va enregistrar el disc Confessions.
Tots els temes son composicions de Dobrogosz excepte Julia, de Lennon i McCartney.

Confessions, Julia, Nothing at all

4.
Kora Jazz Trio – Part IV 2018
Balafon – Adama Conde ; Congas, Bongos, Calabash, Cymbal – Moussa Cissokho ; Double Bass – Manuel Marchès ; Guitar – Hervé Morisot ; Kora – Chérif Soumano ; Piano, Composed By, Arranged By – Abdoulaye Diabaté (2) ; Timbales, Shaker, Bongos, ; Bells, Claves – Boris Caicedo ; Vocals – Woz Kaly

Kora Jazz Trio és un grup musical africà , fundat el 2002 per Djeli Moussa Diawara, intèrpret de kora guineà, amb Abdoulaye Diabate i Moussa Sissokho. Els musics proven de trobar una conexió entre la musica d'arrels africanes i el jazz . Han estat reconeguts per la seva voluntat de compartir el patrimoni cultural africà.

Via con me (Paolo Conte)

5.
Ryan Cohan - “Originations” 2020
John Wojciechowski – Clarinet, flute, alto flute, tenor saxophone ; Geof Bradfield – Bass clarinet, soprano saxophone ; Tito Carrillo – Trumpet, flugelhorn ; James Cammack – Acoustic bass ; Michael Raynor – Drums ; Omar Musfi – Riqq, frame drum, dumbek

KAIA String Quartet: Victoria Moreira – Violin ; Naomi Culp – Violin ; Amanda Grimm – Viola ; Hope DeCelle – Cello

Ryan Cohan (6 de juny de 1971) és un pianista i compositor nascut a Chicago . El seu estil barreja els ritmes del món i el jazz de diferents tendències.


Heart

6.
Toco - Outro lugar 2007

Tomaz di Cunto aka Toco es un compositor, músic i productor musical brasiler.. Va nèixer a San Paulo el 1976. Des de molt petit es va interessar per la música. Va treballar al programa musical de la televisió brasileira "Ensaio". Després va deixar la televisió i es va traslladar a Florència, on viu actualment. "Outro lugar" és el seu segòn àlbum.


Samba noir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada