23/4/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(22-04-22)679:Ben Lukas Boysen,Gidon Kremer,,Damon Albarn,Christian McBride,Michel Benita.


 1.
Ben Lukas Boysen - Mirage  2020

Ben Lukas Boysen, nascut l'any 1981 a Oldenburg, Alemanya, i  també conegut pel seu nom artístic Hecq, és un compositor de música electrònica amb seu a Berlín. El 2020 va veure el llançament del seu tercer àlbum en solitari Mirage.

Boysen també fa treballs de banda sonora i ha escrit peces per a entitats com Marvel i Amnistia Internacional.

Love, Kenothap, Venia

2.
Gidon Kremer, Kremerata Baltica - De Profundis 2010

tema Flowering Jasmine
Composed By – Georgs Pelecis
tema Pasacaglia
Composed by Arvo Pärt

Georgs Pelēcis (també Georges Pélétsis; [1] Nascut el 18 de juny de 1947) és un compositor i musicòleg letó. Actualment és professor a l'Acadèmia Letona de Música.

Gidon Kremer (en letó Gidons Krēmers) (Riga, 27 de febrer de 1947) és un violinista i director d'orquestra letó. Fou el fundador, al 1997, de la Kremerata Baltica. És considerat un dels violinistes més importants de la seva generació.

Arvo Pärt (Paide, 11 de setembre de 1935) és un compositor estonià nacionalitzat austríac de música sacra. Se l'identifica com a precursor de la música minimalista, i més específicament del «minimalisme sacro», com els seus contemporanis Henryk Górecki i John Tavener. És més conegut per les obres del seu segon període compositiu (treballs corals). El 2014 va rebre a Tokio el prestigiós Praemium Imperiale en la categoria de música.1​

La Kremerata Baltica és una orquestra de cambra que està formada per músics joves dels països bàltics (Estònia, Letònia, Lituània).

3.
Damon Albarn/Malian musics - Mali Music 2002

Damon Albarn (Whitechapel, Londres, Anglaterra, 23 de març de 1968) és un músic, cantautor, multiinstrumentista i productor discogràfic anglès. És conegut per ser  el cantant principal de la banda Blur. Ell, juntament amb el creador de Tank Girl Jamie Hewlett, va formar la banda virtual Gorillaz,com a part de la qual és vocalista i multiinstrumentista.

Mali Music és un àlbum de 2002 del músic Damon Albarn en col·laboració amb els músics malians Afel Bocoum, Toumani Diabaté & Friends, i també amb un cameo de Ko Kan Ko Sata.

Spoons

3.
Christian McBride -  A Family Affair 1998
Christian Lee McBride (31 de maig de 1972) és un baixista de jazz nord-americà. Està considerat un virtuós i és un dels millors músics de la seva generació; ha aparegut en més de 300 registres com a músic de sessió . També ha guanyat  cinc vegades un premi Grammy.

Acoustic Bass – Christian McBride
Acoustic Guitar – Russell Malone
I'll write a song for you (Earth, wind & Fire)

5.
Michel Benita - River Silver 2015
Michel Benita (nascut el 1954 a Alger, Algèria) és un contrabaixista, que va tenir el seu periode de màxima activitat musical durant els anys 80s. Es va traslladar a París el 1981 i es va convertir en un dels grans descobriments de l'escena jazzística europea. Ha treballat amb Aldo Romano, Marc Ducret, Martial Solal, Lee Konitz, Andy Sheppard, Dino Saluzzi, Erik Truffaz i Archie Shepp. Va formar el trio ELB el 1999 amb el guitarrista vietnamita Nguyên Lê i el bateria nord-americà Peter Erskine.



Amb aquest 'River Silver'  debutava, com a líder, Michel Benita a ECM. Després d'haver treballat amb musics de la qualitat del saxofonista Andy Sheppard en aquest mateix segell Benita es va posar al capdavant de la seva pròpia banda Ethics.
MICHEL BENITA,  double bass ; MATTHIEU MICHEL, flugelhorn ; MIEKO MIYAZAKI, koto
EIVIND AARSET, guitar, electronics ; PHILIPPE GARCIA, drums
Recorded on April 10-12, 2015, Auditorio Stelio Molo RSI, Lugano

Off the coast, I see attitudes 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada