16/4/22

Ronda de Nit a Sants 3 Ràdio(15-04-22)678: Yaron Herman, Arve Henriksen, Eivind Aarset, Jan Bang, Jez Riley French


 

1.
"The Height of The Reeds" va començar com una obra encarregada a la ciutat de Hull, la capital cultural de Gran Bretanya 2017. Composta per Arve Henriksen, Eivind Aarset, Jan Bang i Jez riley French, l'obra celebra la llarga relació marinera entre la ciutat de Hull i Escandinàvia. Originalment va ser compsada per escoltar aquesta musica durant una caminada organitzada per la ciutat , els mesos d'abril, maig i juny de 2017. Els participants podien escoltar la música amb auriculars mentre creuaven el pont Humber. Inicialment pensat només per a l'abril, l'acord va resultar tan popular que van vendre un total de 15.000 entrades. Encara s'ha de veure si es repetirà en el futur, però com a mínim tenim la musica enregistrada per poder escoltar-la i disfrutar-la. A part de la música també es poden escoltar enregistraments de camp des del mateix pont: el riu de sota, el soroll dels motors, el cruixit de cables d'acer, rodes contra l'asfalt i el cant de les canyes al vent. El cor i l'orquestra d'Opera North proporcionen l'espai musical necessari per als solistes.

Publicat el 7 de setembre de 2018

2.
Yaron Herman - Y 2017

Músics: Yaron Herman (piano, teclats, celesta, programació), Bastien Burger (baix, teclats, programació, guitarra, veus), Ziv Ravitz (bateria, electrònica, programació), Matthieu Chedid – M (veu, guitarra), Dream Koala (veu, producció), Hugh Coltman (veu)

Yaron Herman (ירון הרמן; nascut el 12 de juliol de 1981) és un pianista de jazz franco-israelià que viu a París. [1] Va començar a tocar el piano a l'edat de 16 anys.

Es va lesionar mentra jugava un partit de bàsquet. Com que va haver de deixar l'esport, , es va dedicar a aprendre a tocar el piano, el seu professor va ser Orpher Brayer, un músic de jazz, la metodologia del qual es basava en la psicologia, la filosofia i les matemàtiques.

Amb el disc 'Y' de 2017 , va reunir gent i músiques que encara que presentin diferents estils pertanyíen a un tronc comú, a una mateixa família musical amb la voluntat de trencar barreres i etiquetes.

First Dance , Legs to run, Phoenix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada